Erhverv i 4440

Holbæk Erhvervsforum er en erhvervsforening med fokus på at fremme erhvervslivets interesser indenfor geografien af Holbæk Kommune.

Som erhvervsdrivende i Holbæk Kommune kan du få hjælp hos Holbæk Erhvervsforum.

Holbæk Erhvervsforum arbejder for

    •    at udvikle og vedligeholde et positivt erhvervsklima i kommunen.

    •    at inspirere, vejlede og støtte alle kommunens virksomheder gennem formidling af information, viden, kontakt, uddannelse og kompetenceudvikling med det mål at styrke deres konkurrenceevne.

    •    at synliggøre og profilere områdets erhvervsliv med det mål at skabe nye afsætningsmuligheder såvel internt i regionen som eksternt.

    •    at Holbæk kommune skal være et attraktivt erhvervs- og bosætningsområde og herunder at fremme turismeindsatsen igennem vore mange turistaktører.


Holbæk Erhvervsforum

Ahlgade 1C

4300 Holbæk

Telefon: 59 44 42 68

E-mail: heforum@heforum.dk

Denne gruppe er til opslag for erhverv i de viste postnumre og for privates søgning af håndværkere, behandlere og handel i det viste område. Alle selvstændige erhvervsdrivende med gyldigt cvr.nr. og med adresse i de viste postnumre kan lægge reklamer, tilbud og annoncer ind.

OBS! KUN ERHVERV I DE VISTE POSTNUMRE.

Alle medlemmer (uanset bopælsadr.) kan se tilbud og spørge efter varer og/eller ydelser. 

Gruppens formål er dels at oprette et netværk mellem de selvstændige erhvervsdrivende og dels at give de private et overblik over firmaer i området og modtage tilbud før alle andre.


Lokalforum Mørkøv, Skamstrup og Stigs Bjergby

Mørkøv Hallen Skamstrupvej 7, 4440 Mørkøv - CVR 38570226

Morkov.lf@gmail.com Webmaster : Henrik Lehmann